<h2>Περιφράξεις</h2> <h2>Σιδηροκατασκευές </h2> <h2>Κάγκελα</h2> <h2>Θερμοκήπια</h2> <h2>Πόρτες</h2> <h2>Γκαραζόπορτες</h2>
Previous Next
Θερμοκήπια

 

 
Από την κατασκευή των πρώτων θερμοκηπίων, μερικούς αιώνες πριν, ως και σήμερα, τα θερμοκήπια χρησιμοποιούνται ευρέως για την επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης των φυτών, όπως και την βελτιστοποίηση της ποιότητας και την αύξηση της ποσότητας των παραγόμενων προϊόντων. 
 
Ένα από τα βασικά υλικά δόμησης για ένα θερμοκήπιο αποτελεί ο σίδηρος. 
 
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στο χώρο κατασκευής θερμοκηπίων, με ειδικά προφίλ σιδήρου, που προσφέρουν τη μέγιστη σταθερότητα και είναι πολύ ισχυρά. Τα θερμοκήπια που κατασκευάζουμε είναι απόρροια λεπτομερούς μελέτης, βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών που μας έχουν τεθεί από τον πελάτη και συνδυάζουν ποιότητα και λειτουργικότητα.
 
 
Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προφίλ σιδήρου ως βασικό μας υλικό και έτσι πετυχαίνουμε καλύτερη και πιο ανθεκτική κατασκευή θερμοκηπίου, που αντέχει στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες, γιατί δεν διαβρώνεται, εμποδίζει την εισροή του ηλιακού φωτός και προστατεύει τις παραγωγές σας.